30539 NL - ongeclassificeerd
Embargoregeling rond Prinsjesdag

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Embargoregeling rond Prinsjesdag

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer drie moties ingediend.

3.

Documenten

(40 stuks)

2 17 maart 2006, motie, nr. 2     KST97389
Motie om de embargoregeling in stand te houden
publicatie: 19 mei 2006
 
2 27 april 2006, brief, nr. 1     KST96862
Brief Presidium
publicatie: 28 april 2006
 
2 17 mei 2006, motie, nr. 3     KST97391
Motie om bewindspersonen geen begrotingsinformatie publiek te laten maken of te laten delen met parlementariërs voordat het Prinsjesdag is
publicatie: 19 mei 2006
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.