Dankbaar en trots na 10 jaar EP

Met dank overgenomen van C.M. (Corien) Wortmann-Kool i, gepubliceerd op dinsdag 22 april 2014, 3:43.

U, als lezers van mijn nieuwsbrief heeft tien jaar lang mee kunnen lezen met mijn bezigheden in Brussel. Graag wil ik in deze laatste nieuwsbrief afscheid nemen van u als lezers.

Met veel energie en voldoening heb ik mij in de afgelopen tien jaar ingezet als CDA Europarlementarier en vice-voorzitter van onze EVP-fractie. Ik bewaar veel dierbare herinneringen aan bijzondere ontmoetingen, spannende momenten en mooie resultaten. Graag wil ik u danken voor de vele reacties, gesprekken, emails en tweets. Uw reacties, uw meningen en uw steun zijn van grote waarde geweest voor mijn werk. Wij hebben u altijd graag op de hoogte heb gehouden van onze inspanningen in het Europees Parlement. En niet voor niks: concrete resultaten die belangrijk zijn voor ons in Nederland.

Ik ben trots op de successen die we hebben bereikt in de afgelopen tien jaar waarvan we u deelgenoot hebben gemaakt: meer dan 600 website berichten, 120 nieuwsbrieven en gelukkig ook vele krantenartikelen, radio- en tv- optredens. Met de afronding van de Bankenunie als kroon op mijn werk is het een mooi moment om afscheid te nemen en mijn kennis ervaring in de komende jaren op andere wijze dienstbaar te maken.

En wees gerust, u hoeft mij niet te missen. U kunt mij blijven volgen op Twitter, Facebook en Linked In. Ik wil u nogmaals graag bedanken voor de steun in de afgelopen tien jaar en wens u alle goeds en hoop u in de toekomst op andere plaatsen weer tegen te komen.