Abonnement Boekenreeks Onafhankelijke Politiek Nederland

Met dank overgenomen van Onafhankelijke Senaatsfractie (OSF) i, gepubliceerd op donderdag 25 april 2024.

Digitale Nieuwsbrief OPNL 8

OPNL staat vooral ten dienste van de onafhankelijke politiek

De partijen die zijn aangesloten bij Onafhankelijke Politiek Nederland (OPNL) ontvangen steeds een aantal exemplaren van het nieuwste boekje uit de boekenreeks van het Wetenschappelijk Bureau. Die kunnen zij dan verdelen onder de bestuursleden en politici van de provinciale partij en vervolgens bezorgen bij de aangesloten lokale partijen.

Op die manier komt de informatie uit de leerzame boekjes terecht bij de onafhankelijke politiek, met het doel om die te versterken.

Kennis delen

Maar dan blijven er nog een heleboel onafhankelijke politici over, die helaas niet zijn aangesloten bij OPNL. Hiervoor heeft het Wetenschappelijk Bureau van OPNL nu een oplossing bedacht; het abonnement WB Boekenreeks. Hiermee wordt bewerkstelligd dat in principe alle onafhankelijke politici de kennis tot zicht kunnen nemen en dat is volledig in lijn met de doelstelling van OPNL om de onafhankelijke politiek in Nederland te verbinden en te versterken. Hiermee wordt bovendien aangetoond dat OPNL niet uitsluitend voor de eigen leden actief is.

Uitgangspunten

Een abonnement voor een (kalenderjaar) bedraagt € 50,00. Een abonnement is altijd persoonlijk en kan door beide partijen per direct worden opgezegd, waarbij de verplichtingen voor het lopende jaar zullen worden nagekomen. Abonnees ontvangen het laatste boekje dat is uitgegeven, plus alle boekjes die in het betreffende jaar worden uitgegeven. De abonnee ontvangt steeds 1 exemplaar. Extra exemplaren zijn voor abonnees te koop voor € 15,00 per stuk, zolang de voorraad strekt. Voor alle abonnementen en bestellingen geldt dat de boekjes pas worden verzonden, nadat de betaling ontvangen is door OPNL.

Kijk hier voor meer informatie.