Rijdend Regiocongres Midden-Nederland + Kennismaken met kandidaat-lijsttrekker EK, Almere Stad

Almere, station
datum 15 september 2018 10:00
plaats Almere Stad
locatie Start: Kunstlinie Almere Flevoland Esplanade 10 1315 TA Almere Toon locatie
aanwezigen J.M. (Jan) Paternotte i, A.L. (Annelien) Bredenoord i, M.F. (Matthijs) Sienot i e.a.
organisatie Democraten 66 (D66) i

De regio Midden-Nederland (Flevoland en Utrecht) is het eerste rijdende regiocongres en vindt plaats op zaterdag 15 september en start in Almere.

Veel aandacht voor inhoud maar ook volop netwerkmogelijkheden, dus een dag die je niet wil missen. Maak kennis met Matthijs Sienot en Jan Paternotte, word rondgeleid door gedeputeerde Michiel Rijsberman en laat je uit de tent lokken door lijsttrekkers Marc de Droog (Utrecht) en Tiko Smetsers (Flevoland).

De komende statenverkiezingen zijn van doorslaggevend belang: voor de provincies maar ook voor de Eerste Kamer. Bij je congresticket is een tour inbegrepen die ons langs actuele politieke dilemma’s voert: natuurbeheer in de Oostvaardersplassen en Vliegveld Lelystad. Ook nieuwe fietsverbindingen komen aan de orde. Bij voldoende aanvragen rijdt er een buspendel van Utrecht CS naar de congreslocatie (v.v.). Geïnteresseerd? Geef het aan bij “opmerkingen” wanneer je je ticket bestelt!

Bekijk het volledige programma (Inclusief kennismaken met beoogd lijsttrekker voor de Eerste Kamer, Annelien Bredenoord)

Bestel je ticket

Bestel meteen je tickets. Jouw bijdrage in de kosten is € 19,90 inclusief bustour, broodjes, koffie en thee en twee drankjes tijdens de netwerkborrel. Hoe sneller je bestelt hoe makkelijker voor ons, in verband met de grootte van de bus en de inkoop van de catering. We zien je graag op de vijftiende!

Voor het regiocongres begint is er ook een ARV (agenda in pdf).

15 september

10:00 uur

Start: Kunstlinie Almere Flevoland

Esplanade 10

1315 TA Almere


1.

Democraten 66 (D66)

Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. De huidige politiek leider is Rob Jetten i. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. Belangrijkste initiatiefnemer en voorman (tot 1998) was de oud-journalist Hans van Mierlo i.

D66 haalde bij Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 9 zetels, 15 minder dan in 2021. De partij heeft vijf zetels in de Eerste Kamer. Er zit één Nederlands lid namens D66 in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...