34172 NL - initiatiefnota
Initiatiefnota over late betalingen: “Leverancierskrediet na 2 maanden niet langer gratis”

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Deze initiatiefnota werd op 6 maart 2015 ingediend door het Tweede Kamerlid Omtzigt (CDA) i en Mulder.

 

1.

Volledige titel

Initiatiefnota van de leden Agnes Mulder en Omtzigt over late betalingen: “Leverancierskrediet na 2 maanden niet langer gratis”

2.

Moties

Bij dit dossier werd in de Tweede Kamer een motie ingediend.

3.

Documenten

(14 stuks)

2 6 maart 2015, geleidende brief, nr. 1     KST341721
Geleidende brief
 
2 6 maart 2015, initiatiefnota, nr. 2     KST341722
Initiatiefnota
 
2 29 april 2015, brief, nr. 3     KST341723
Brief regering; Reactie op verzoek om een kabinetsreactie op de initiatiefnota van de leden Mulder en Omtzigt inzake late betalingen: “Leverancierskrediet na 2 maanden niet langer gratis”
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Bent u een bestaande gebruiker kunt u inloggen. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.