Geleidende brief - Initiatiefnota van de leden Agnes Mulder en Omtzigt over late betalingen: “Leverancierskrediet na 2 maanden niet langer gratis”

Deze geleidende brief i is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 34172 - Initiatiefnota over late betalingen: “Leverancierskrediet na 2 maanden niet langer gratis”.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van de leden Agnes Mulder en Omtzigt over late betalingen: “Leverancierskrediet na 2 maanden niet langer gratis”; Geleidende brief; Geleidende brief
Document­datum 06-03-2015
Publicatie­datum 06-03-2015
Nummer KST341721
Kenmerk 34172, nr. 1
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

34 172 Initiatiefnota van de leden Agnes Mulder en Omtzigt over late betalingen: «Leverancierskrediet na 2 maanden niet langer gratis»

Nr. 1 GELEIDENDE BRIEF

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 6 maart 2015

Hierbij bieden wij u onze initiatiefnota over late betalingen, «Leverancierskrediet na 2 maanden niet langer gratis», aan.

Agnes Mulder

Omtzigt


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.