28290 - Interpellatie inzake de escalerende situatie in het Midden-Oosten - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 23 februari 2020
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

 

Deze interpellatie werd aangevraagd op 3 april 2002 en gehouden op 11 april 2002 door Tweede Kamerlid van de PvdA Bert Koenders†i. De interpellatie richtte zich tot de minister van Buitenlandse Zaken Jozias van Aartsen.

Volgens Koenders moest er in worden gegaan op de oproep van secretaris-generaal van de VN Kofi Annan tot internationale bemiddeling en interventie in het IsraŽlisch-Palestijns conflict.

Na de aanvraag van deze interpellatie werden er twee moties ingediend. …ťn motie werd ingetrokken en de ander werd verworpen.

1.

Volledige titel

Interpellatie inzake de escalerende situatie in het Midden-Oosten

 

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer twee moties ingediend.

3.

Documenten

(3 stuks)

2 3†april†2002, motie, nr. 1     KST60763
Motie inzake internationaal vredesinitiatief in EU en transatlantisch verband en scherp protest tegen geweld
publicatie: 10†april†2002
 
2 3†april†2002, motie, nr. 2     KST60764
Motie inzake stellen ultimatum aan IsraŽl voor uitvoeren VN-resoluties 1342 en 1402, inzet internationale veiligheidsmacht
publicatie: 11†april†2002
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.