32266 NL - ongeclassificeerd
Prijsvorming in de agro-nutriketen

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Prijsvorming in de agro-nutriketen

2.

Documenten

(22 stuks)

2 22 december 2009, , nr. 1     KST139040
Prijsvorming in de agro-nutriketen -
 
2 31 december 2009, brief, nr. 2     KST139231
Brief regering; Positie Nederlandse (glas)tuinbouw in relatie tot prijsvorming
 
2 6 april 2010, brief, nr. 3     KST322663
Brief regering; Schriftelijke reactie NMa op hoorzittingen prijsvorming in de agri-nutriketen
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.