Sabine voert campagne in Twenterand (Vriezenveen) en Wierden

Met dank overgenomen van A.S. (Sabine) Uitslag i, gepubliceerd op woensdag 2 juni 2010.

Twente kan in Den Haag op Sabine Uitslag rekenen.

Op woensdag 2 juni is CDA Tweede Kamerlid Sabine Uitslag op bezoek in gemeenten Twenterand en Wierden.

Sabine, geboren en getogen in Westerhaar, zegt dat de inwoners van Twente op haar kunnen rekenen in Den Haag.

’s Ochtends gaat Sabine in gesprek met bezoekers van de markt te Vriezenveen. Een uitgelezen kans om politieke vragen te stellen en direct een antwoord krijgen.

De sympathieke politicus brengt op die manier de politiek dichter bij de mens.

Sabine: ‘het is de taak van politici om samen met de kiezers aan een beleid te werken dat gericht is op een rechtvaardige samenleving. Het CDA is de partij van verbinden en maakt zoveel mogelijk gebruik van de eigen kracht van de samenleving’.

Het Tweede kamerlid stelt dat we met zijn allen moeten werken aan een duurzame toekomst, waarbij het CDA iedereen ruimte biedt zijn/haar positieve steentje bij te dragen.

’s Middags brengt Sabine een bezoek aan het woon-zorgcomplex de Holtinck te Wierden.

Studenten van het Noordik college onder leiding van Martino Vos verzorgen daar spelletjesactiviteiten met de bewoners. Sabine vertelt gepassioneerd: ‘Wat is er nu mooier dan mensen die iets voor elkaar overhebben. In een tijd van groeiend individualisme is er meer en meer behoefte aan oog en oor voor elkaar hebben en mensen die andere mensen uit hun eenzaamheid en sociale isolement halen. Het is een fantastisch initiatief van deze studenten en ik hoop van harte dat dit goede voorbeeld anderen mag inspireren. Ik heb dan ook alle waardering voor het Noordik College die met dit blijk van inzet weer eens laat zien dat noaberschap in Twente leeft’. Ook de nieuw aangetreden wethouder gezondheidszorg dhr. Bekke zal bij deze bijeenkomst aanwezig zijn.

Het Noordik college organiseert dinsdag 8 juni Scholierenverkiezingsavond waar ook Sabine Uitslag bij aanwezig is. Ter voorbereiding van deze avond waren de studenten te gast bij Sabine Uitslag en hebben zij onder leiding van Sabine vele Kamerleden kunnen interviewen voor de camera. Voor meer informatie zie www.sabineuitslag.eu