Lijst van vragen: Verslag houdende een lijst van vragen inzake Wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII) voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota) - Wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII) voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota)

Deze lijst van vragen i is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 35350 XII - Wijziging begroting Infrastructuur en Waterstaat 2019 (Najaarsnota) i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel 35350 XII Verslag houdende een lijst van vragen inzake Wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII) voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota)
Document­datum 05-12-2019
Publicatie­datum 05-12-2019
Kenmerk 35350 XII, nr. ?
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

35350 XII Wijziging van de begrotingsstaten van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII) voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota)

Nr. Verslag houdende een lijst van vragen

Vastgesteld (wordt door griffie ingevuld als antwoorden er zijn)

De vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat heeft een aantal vragen voorgelegd aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat inzake de Wijziging van de begrotingsstaten van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII) voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota) (35350-XII, nr. 1-2).

De daarop door de minister gegeven antwoorden zijn hierbij afgedrukt.

Voorzitter van de commissie,

Agnes Mulder

Adjunct-griffier van de commissie,

Schuurkamp

Nr

Vraag

Bijlage

Blz. (van)

t/m

1

Kunt u voortaan in de 2e suppletoire begrotingen van Infrastructuur en Waterstaat (XII, Infrastructuurfonds en Deltafonds) wederom - conform de

Rijksbegrotingsvoorschriften - een toelichting geven op álle relevante mutaties die sinds de 1e suppletoire wetten hebben plaatsgevonden, en niet alleen op de mutaties vanaf de Miljoenennota?

2

Zijn er reeds verplichtingen aangegaan en/of uitgaven gedaan voor de

Demonstratieregeling Energie en Klimaatinnovatie (DEI+) voor circulaire economie? Zo ja, waarom heeft u de middelen voor deze regeling niet in een eerdere (suppletoire) begroting geregeld? Is al bekend wat de Algemene Rekenkamer hiervan vindt?

3

Wordt met de 59,8 miljoen euro uit de balanspost Nog Uit Te Voeren Werkzaamheden (NUTW) (prijsstijgingen in) regulier onderhoud bekostigd, of gaat het om uitgesteld of achterstallig onderhoud?

4

Zijn andere dekkingen voor het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) en RDW overwogen dan de huidige drie, als extra bijdrage voor het administratief verlengen van rijbewijzen voor senioren?

9

5

Wat is de reden dat er minder aanspraak op de subsidieregeling Derde Spoor Duitsland wordt gemaakt dan verwacht?

11

6

Wat voor soort opdracht, die de Autoriteit Consument & Markt (ACM) uitvoert voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, betreft het hier precies?

11

Totaallijst feitelijke vragen Wijziging van de begrotingsstaten van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (XII) voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota) (35350-XII-1-2) 1/1


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.