Lijst van vragen: Verslag houdende een lijst van vragen inzake Wijziging van de begrotingsstaat van het Deltafonds voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota) - Wijziging van de begrotingsstaat van het Deltafonds voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota)

Deze lijst van vragen i is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 35350 J - Wijziging begroting Deltafonds 2019 (Najaarsnota) i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel 35350-J Verslag houdende een lijst van vragen inzake Wijziging van de begrotingsstaat van het Deltafonds voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota)
Document­datum 05-12-2019
Publicatie­datum 05-12-2019
Kenmerk 35350 J, nr. ?
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

35350 J Wijziging van de begrotingsstaat van het Deltafonds voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota)

Nr. Verslag houdende een lijst van vragen

Vastgesteld (wordt door griffie ingevuld als antwoorden er zijn)

De vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat heeft een aantal vragen voorgelegd aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat inzake de Wijziging van de begrotingsstaat van het Deltafonds voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota) (35350-J, nr. 1-2).

De daarop door de minister gegeven antwoorden zijn hierbij afgedrukt.

Voorzitter van de commissie,

Agnes Mulder

Adjunct-griffier van de commissie,

Schuurkamp

Nr

Vraag

Bijlage

Blz. (van)

t/m

1

Kan verder worden gespecificeerd welke projecten die direct raken aan waterveiligheid, geen doorgang vinden of vertraging ondervinden als gevolg van de PAS-uitspraak? Wat zijn daar de mogelijke gevolgen van voor de waterveiligheid?

Kan worden aangegeven op welke termijn de projecten ten aanzien van waterveiligheid zullen worden hervat?

6

2

Welke besteding wordt aan het financiële voordeel van 15 miljoen euro in het Hoogwaterbeschermingsprogramma 2 (HWBP-2) bij het project Markermeerdijken gegeven?

6

3

Wat wordt met de financiële middelen gedaan nu de ontvangst van 1,5 miljoen euro voor Ecologische projecten in Flevoland niet doorgaat in verband met de PAS-uitspraak?

8

Totaallijst feitelijke vragen Wijziging van de begrotingsstaat van het Deltafonds voor het jaar 2019 (wijziging samenhangende met de Najaarsnota) (35350-J-1-2) 1/1


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.