Trouwe ledendag 2019 (VOL), Den Haag - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Woensdag 12 augustus 2020
kalender

Trouwe ledendag 2019 (VOL), Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 7 december 2019 11:00
plaats Den Haag
locatie Tweede Kamer der Staten-Generaal Lange Poten 4 2511 CL Den Haag Toon locatie
organisatie Democraten 66 (D66) i

Op zaterdag 7 december komen de trouwste leden van D66 bij elkaar. Zij wisselen ervaringen uit, delen kostbare herinneringen en kijken vooruit. Ben je langer dan 10 jaar lid? Dan heb je een uitnodiging ontvangen.

Voor dit evenement zijn 450 beschikbare plekken. Inmiddels hebben al 450 leden zich aangemeld voor de trouwe ledendag. Daardoor is het helaas niet meer mogelijk om naar dit evenement te komen. Op zaterdag 9 november is ons partijcongres. Ook tijdens dat evenement kun je andere D66’ers ontmoeten en bijpraten over jouw partijherinneringen.

Jeroen Mooijman

Behoor jij tot de selecte groep leden die tien jaar of langer lid is van onze partij? Dan ben je uitgenodigd voor de trouwe ledendag van D66. Was jij er in de beginjaren al bij? Of werd je bijvoorbeeld lid toen we onder Hans van Mierlo in 1994 24 zetels haalden in de Tweede Kamer? Of kwam je bij D66 toen we in 2006 de 0 zetels aantikten in de peilingen en je er alles aan wilde doen om onze partij te laten voortbestaan? Ieder lid heeft zijn unieke verhaal.

Over die herinneringen, maar ook over onze plannen voor de toekomst, praten we bij tijdens de Trouwe ledendag. En jij bent in het bijzonder uitgenodigd. Want jij behoort tot de selecte groep leden die al langer dan tien jaar lid is van D66. Jouw trouwe steun is van groot belang voor de partij.

We gaan deze dag met veel trouwe leden terug- en vooruitblikken. Terugblikken op de vele overwinningen, maar ook op enkele tegenslagen. Maar vooral, zoals D66’ers, vooruitkijken naar de toekomst.

Tijdens deze exclusieve dag komen de trouwste D66’ers samen om elkaar te ontmoeten en bij te praten met D66-politici. Ook dit jaar zijn er tijdens deze dag weer verschillende deelsessies bij te wonen. En natuurlijk leiden we je ook graag rond door het mooie Kamergebouw. Nu kan dat gelukkig nog, want binnenkort gaat het gebouw voor enkele jaren dicht voor renovatie. Voor dit evenement zijn 450 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan.

Leden die tien jaar of langer lid zijn van D66 hebben op maandag 7 oktober een uitnodiging ontvangen per mail, waarin zij zich kunnen aanmelden. Inmiddels is het evenement vol.

7 december

11:00 uur

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Lange Poten 4

2511 CL Den Haag


1.

Democraten 66 (D66)

Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. De functie van partijleider is sinds het vertrek van Alexander Pechtold i vacant. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. Belangrijkste initiatiefnemer en voorman (tot 1998) was de oud-journalist Hans van Mierlo i. De huidige partijvoorzitter is Anne-Marie Spierings i.

D66 haalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 i 19 zetels, een winst van zeven zetels ten opzichte van het resultaat bij de verkiezingen in september 2012. De partij heeft zeven zetels in de Eerste Kamer.

2.

Meer over...