35286 - Initiatiefnota over diverse wijken: prettig wonen voor iedereen - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zaterdag 14 december 2019
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Deze initiatiefnota werd op 17†september†2019 ingediend door het Tweede Kamerlid Nijboer (PvdA)†i.

 

1.

Volledige titel

Initiatiefnota van het lid Nijboer over diverse wijken: prettig wonen voor iedereen

 

2.

Documenten

(8 stuks)

2 16†september†2019, geleidende brief, nr. 1     KST352861
Geleidende brief
 
2 16†september†2019, initiatiefnota, nr. 2     KST352862
Initiatiefnota
 
2 18†november†2019, brief, nr. 3     KST352863
Brief regering; Uitstel toezending reactie op de initiatiefnota van het lid Nijboer over diverse wijken: prettig wonen voor iedereen (35286)
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.