35207 NL - ongeclassificeerd
China

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

China

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 42 moties ingediend.

3.

Documenten

(145 stuks)

2 15 mei 2019, brief, nr. 1     KST352071
Brief regering; Beleidsnotitie ‘Nederland-China: een nieuwe balans’
 
2 9 september 2019, brief, nr. 2     KST352072
Brief regering; Kabinetsreactie AIV-advies 'China en de strategische opdracht voor Nederland in Europa'
 
2 26 september 2019, verslag van een rondetafelgesprek, nr. 3     KST352073
Verslag van een hoorzitting / rondetafelgesprek; Verslag van een rondetafelgesprek, gehouden op 9 september 2019, over het AIV-advies China en de strategische opdracht voor Nederland in Europa
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.