Help bij campagne voor Europese verkiezingen!

Met dank overgenomen van 50PLUS i, gepubliceerd op dinsdag 9 april 2019.

Op donderdag 23 mei vinden de verkiezingen voor het Europees parlement plaats. Met een enthousiast team gaat lijsttrekker Toine Manders de komende weken campagne voeren. Leden van 50PLUS die Toine willen helpen zijn van harte welkom!

De kruitdampen van de Provinciale Staten verkiezingen zijn nog niet opgetrokken of de volgende verkiezingen dienen zich al weer aan. 50PLUS heeft een goede uitslag gemaakt, met een winst van bijna een half procent, Bovendien zijn we nu in alle provincies vertegenwoordigd! Een half procent stijging lijkt niet veel, maar in het door Forum voor Democratie veroorzaakte slagveld is het een geweldig resultaat. 50PLUS gaat voor de inhoud en het behoud van onze pensioenen!

Voor de Europese verkiezingen op 23 mei is Toine Manders onze lijsttrekker. Hij is met zijn team de campagne aan het voorbereiden. Aangezien er helaas slechts een heel klein budget beschikbaar is voor deze Europese campagne zullen we het moeten hebben van inzet van de leden van 50PLUS.

“Ik hoop en verwacht dat veel leden actief campagne willen gaan voeren”, zegt Toine Manders. “Daar zou ik heel blij mee zijn en zij helpen 50PLUS daarmee enorm. Leden kunnen posters plakken, ingezonden brieven sturen naar media, inbellen bij radioprogramma's, kortom alles wat positieve aandacht trekt zonder dat het geld kost.”