Besluitpunt "Verzoek van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat om twee leden vanuit de commissie Infrastructuur en Waterstaat af te vaardigen voor de voorbereidingsgroep voor het rondetafelgesprek / Mobiliteitstafel dat op 17 april plaatsheeft tussen 10.00 en 14.00 uur."

commissie Tweede Kamercommissie voor Infrastructuur en Waterstaat (IW)
vergadering 2019-03-13
volgnummer 46
 

Zaak:

Verzoek van de vaste commissie voor Economische Zaken en Klimaat om twee leden vanuit de commissie Infrastructuur en Waterstaat af te vaardigen voor de voorbereidingsgroep voor het rondetafelgesprek Mobiliteitstafel dat op 17 april plaatsheeft tussen 10.00 en 14.00 uur. - 2019Z04468

Voorstel:

Welke twee leden vanuit deze commissie wensen deze taak op zich te nemen

(bij voorkeur één vanuit de oppositie en één vanuit de coalitie)?

Noot:

De vaste commissie voor EZK heeft als coördinerend voortouwcommissie de organisatie op zich genomen voor rondetafelgesprekken over de verschillende klimaattafels. Aan de rondetafelgesprekken kunnen de leden van andere commissies deelnemen als die zijn aangemerkt als volgcommissie, hetgeen het geval is bij IenW voor het rondetafelgesprek over de mobiliteitstafel. Wel geldt hierbij dat er per fractie één woordvoerder aan het rondetafelgesprek kan deelnemen, aangezien de ruimte aan tafel beperkt is.

EZK

Volgcommissie(s):

Overig (besloten)