Brief lid / fractie; Brief houdende intrekking van het wetsvoorstel - Voorstel van wet van het lid Van Gent tot wijziging van de Huursubsidiewet (huursubsidie voor jongeren en studenten)

Deze brief houdende intrekking van een of meer wetsvoorstellen i is onder nr. 8 toegevoegd aan wetsvoorstel 29003 - Initiatiefvoorstel-Van Gent Wijziging van de Huursubsidiewet (huursubsidie voor jongeren en studenten) i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Voorstel van wet van het lid Van Gent tot wijziging van de Huursubsidiewet (huursubsidie voor jongeren en studenten); Brief lid / fractie; Brief houdende intrekking van het wetsvoorstel
Document­datum 03-04-2018
Publicatie­datum 03-04-2018
Nummer KST290038
Kenmerk 29003, nr. 8
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

29 003 Voorstel van wet van het lid Van Gent tot wijziging van de Huursubsidiewet (huursubsidie voor jongeren en studenten)

Nr. 8 BRIEF HOUDENDE OVERNAME EN INTREKKING VAN HET VOORSTEL VAN WET

Ontvangen 3 april 2018

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Hierbij deel ik u mede dat ik het wetsvoorstel overneem en dat ik het voorstel van wet tot wijziging van de Huursubsidiewet (huursubsidie voor jongeren en studenten) intrek.

Voortman


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.