34918 - Verstrekken van gegevens over personen met diplomatieke immuniteit die verkeersovertredingen hebben begaan - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 25 mei 2020
kalender

34918 nl - wetsvoorstel
Verstrekken van gegevens over personen met diplomatieke immuniteit die verkeersovertredingen hebben begaan

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 28 maart 2018 ingediend door de minister van Justitie en Veiligheid, Grapperhaus i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is om de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften en de Wet justitiële en strafvorderlijke gegevens te wijzigen in verband met het verstrekken van gegevens over personen met immuniteit op grond van het volkenrecht, die verkeersovertredingen hebben begaan.

1.

Volledige titel

Wijziging van de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften en de Wet justitiële en strafvorderlijke gegevens in verband met het verstrekken van gegevens over personen met diplomatieke immuniteit die verkeersovertredingen hebben begaan

2.

Documenten

(20 stuks)

2 28 maart 2018, Koninklijke boodschap, nr. 1     KST349181
Koninklijke boodschap
 
2 28 maart 2018, voorstel van wet, nr. 2     KST349182
Voorstel van wet
 
2 28 maart 2018, memorie van toelichting, nr. 3     KST349183
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.