DWARS x Peter Kwint, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 13 oktober 2017 20:00
plaats Utrecht
locatie Oudegracht 312 | Toon locatie
organisatie DWARS, GroenLinkse Jongeren (DWARS) i

19:30 - INLOOP

20:00 - BEGIN

Elke maand nodigen we een spraakmakende spreker uit de wereld van politiek en maatschappij uit die met ons komt praten over inspiratie, dromen en doelen. Deze maand: SP-Kamerlid Peter Kwint!

Trouw omschreef Peter eerder dit jaar als ‘fanatiek socialist met schwung’. Met zijn 32 jaar is hij een van de jongste leden van de Tweede Kamer. Hiervoor was Kwint raadslid in Amsterdam. Hij is woordvoerder onderwijs, cultuur en media. Naast zijn werk in de kamer is Peter onder meer fan van vechtsport (MMA) en Feyenoord.

Jij bent van harte welkom om te komen luisteren en Peter Kwint het hemd van het lijf te vragen. Of je nou lid bent van DWARS of (nog) niet. Vraag een vriend om mee te komen!

Tijdens en na het uur met Peter Kwint staat er wat te drinken klaar. De borrelaars onder ons komen niks tekort!


1.

DWARS, GroenLinkse Jongeren (DWARS)

Deze in 1991 opgerichte politieke jongerenorganisatie is gelieerd aan de politieke partij GroenLinks i. DWARS is een organisatie voor en door jongeren van 14 tot 28 jaar die zich betrokken voelen bij groene en linkse politiek. De organisatie kent verschillende afdelingen, verspreid over heel Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

2.

Meer over...