Geleidende brief - Initiatiefnota van de leden Samsom en Segers: “De herovering van de publieke samenleving, naar coöperatief overheidsbestuur”

Deze geleidende brief i is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 34581 - Initiatiefnota “De herovering van de publieke samenleving, naar coöperatief overheidsbestuur”.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Initiatiefnota van de leden Samsom en Segers: “De herovering van de publieke samenleving, naar coöperatief overheidsbestuur”; Geleidende brief; Geleidende brief
Document­datum 24-10-2016
Publicatie­datum 24-10-2016
Nummer KST345811
Kenmerk 34581, nr. 1
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

34 581 Initiatiefnota van de leden Samsom en Segers: «De herovering van de publieke samenleving, naar coöperatief overheidsbestuur»

Nr. 1 GELEIDENDE BRIEF

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 21 oktober 2016

Hierbij bieden wij u onze de initiatiefnota «De herovering van de publieke samenleving, naar coöperatief overheidsbestuur» aan.

Samsom Segers


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.