34245 - Aanwijzing bezwaarschriften tegen aanslagen inkomstenbelasting als massaal bezwaar - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Woensdag 19 juni 2019
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

 

1.

Volledige titel

Aanwijzing bezwaarschriften tegen aanslagen inkomstenbelasting als massaal bezwaar

 

2.

Documenten

(20 stuks)

2 8 juli 2015, brief, nr. 1     KST342451
Brief regering; Besluit aanwijzing bezwaarschriften tegen aanslagen inkomstenbelasting als massaal bezwaar
 
2 31 mei 2018, brief, nr. 2     KST342452
Brief regering; Aanwijzing als massaal bezwaar van bezwaarschriften tegen de vermogensrendementsheffing in aanslagen inkomstenbelasting
 
2 13 juli 2018, verslag van een schriftelijk overleg, nr. 3     KST342453
Verslag van een schriftelijk overleg inzake de aanwijzing als massaal bezwaar van bezwaarschriften tegen de vermogensrendementsheffing in aanslagen inkomstenbelasting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.