Politiek in 2024 met oud-fractievoorzitter Thom de Graaf, Rotterdam

Erasmusbrug in Rotterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 15 oktober 2014 20:00 - 22:30
plaats Rotterdam
aanwezigen Th.C. (Thom) de Graaf i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Café Brasserie Dudok, Meent 88, Rotterdam

In het kader van het thema “2024” van het ledenblad DEMO organiseert de Jonge Democraten Rotterdam op 15 oktober een politieke denkavond waarin de toekomst van de politiek centraal staat. Op deze avond benaderen wij de toekomst met een aanloop vanuit het verleden.

De JD Rotterdam kondigen met trots aan dat op 15 oktober oud-fractievoorzitter van D66 Thom de Graaf bij ons te gast is. Hij zal ons onder andere vertellen over zijn periode als politiek leider van 1998 tot 2003. Vanuit deze tijd vertelt hij ons over datgeen dat hem de afgelopen jaren is opgevallen. Wat is er tegenwoordig anders? Wat kunnen we leren van die tijd? En, niet onbelangrijk: Welke ontwikkelingen zijn het waard om te blijven volgen in het kader van de komende 10 jaar? Welke rol kunnen sociaalliberalen hierin vervullen?

Kortom, enorm veel vragen om over na te denken. Benieuwd wat Thom de Graaf hierover te vertellen heeft, of heb je zelf vragen die je graag beantwoord hebt? Kom dan langs bij de JD Rotterdam.


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...