Politieke Junkies, Amsterdam - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Woensdag 8 april 2020
kalender

Politieke Junkies, Amsterdam

deBALIE in Amsterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 27 juni 2014 20:30
plaats Amsterdam
locatie De Balie Toon locatie
aanwezigen M.M. (Madeleine) van Toorenburg i, W. (Wouke) van Scherrenburg i e.a.
organisatie De Balie i

Binnenhofwatchers en politiek analisten ontrafelen in De Balie de mooiste en meest bepalende politieke fragmenten van voor en achter de schermen. Wat je niet te zien kreeg, krijg je te weten. Wat je wel zag, krijgt een andere betekenis. Na Politieke Junkies kun je nooit meer zoals vroeger naar politiek kijken. Vanavond de laatste van het seizoen... In oktober starten we met een nieuwe reeks!

Panel:

Roelf Jan Duin (Het Parool)

Thijs Niemantsverdriet (NRC)

Lamyae Aharouay ( BNR)

Jury:

Madeleine van Toorenburg (CDA)

Presentatie: Sophie Derkzen en Martijn de Greve.

Politieke Junkies wordt maandelijks gemaakt door Jelmer Uitentuis, Martijn de Greve, Wouke van Scherrenburg, Jaap Jansen, Barbara Bos, Marie-Louise Schonewille, Iftin Abokor, Anne de Blok, John de Zwart, Roelf Jan Duin en Jasper Wezenberg.


Inhoudsopgave

1.

De Balie

Deze organisatie organiseert debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen met betrekking tot culturele, sociale en politieke vraagstukken in Amsterdam. Door middel van deze activiteiten worden vele interessegebieden bestudeerd en bediscussieerd, zoals technologie, kunst, economie, de veranderende bevolkingssamenstelling, Europa etc. De Balie is open voor een breed publiek en voor alle soorten media.

De Balie is gevestigd in het voormalige gerechtshof aan het Leidseplein in Amsterdam, en is in 1982 opgericht. Voormalig PvdA-politicus Felix Rottenberg i is mede-oprichter van de organisatie.

2.

Meer over...