Partijcongres 'Oog voor elkaar', Amersfoort

Amersfoort, de Koppelpoort
datum 30 november 2012 13:45 - 18:00
plaats Amersfoort
locatie Hoornbeekcollege, Utrechtseweg 230 Toon locatie
aanwezigen C.G. (Kees) van der Staaij i, E. (Elbert) Dijkgraaf i, P. (Paul) Ulenbelt i, F. (Florian) van Leeuwen, M.E. (Matthijs) Huizing i e.a.
organisatie Staatkundig-Gereformeerde Partij (SGP) i

Deo volente op vrijdagmiddag 30 november 2012 organiseert de SGP haar jaarlijkse partijcongres over het thema Oog voor elkaar. Christelijke saamhorigheid in crisistijd. Iedereen is van harte welkom!

Het congres vindt plaats in de kapel van het Hoornbeeckcollege, Utrechtseweg 230, 3818 ET te Amersfoort. Na afloop wordt een maaltijd aangeboden zodat u na de vrijdagavondfiles naar huis kunt gaan.

Programma

  • Vanaf 13.45u inloop met koffie
  • 14.15u Opening door M.F. van Leeuwen, algemeen voorzitter SGP
  • 14.30u Oog voor elkaar in de politieke en bestuurlijke praktijk - Interview met Kees van der Staaij (voorzitter SGP-fractie Tweede Kamer) en Peter Verheij (SGP-wethouder) door Riekelt Pasterkamp
  • 14.50u Twee workshoprondes over aspecten van Oog voor elkaar
  • 16.30u Pauze
  • 16.45u Oog voor elkaar: liberaal, sociaal of echt beter beleid? - Debat met statements van Matthijs Huizing (VVD), Paul Ulenbelt (SP) en Elbert Dijkgraaf (SGP) o.l.v. Riekelt Pasterkamp
  • 18.00u Sluiting en maaltijd

Iedere deelnemer kan twee workshops uitkiezen. Zowel bestuurders als geïnteresseerde partijleden komen daarbij aan hun trekken.

Deelnemers ontvangen van tevoren de congresbundel met artikelen en interviews. Voor deelname wordt een bijdrage gevraagd van € 12,50.

Klik hier voor meer informatie over het programma en de workshops.

Klik hier om u aan te melden.


1.

Staatkundig-Gereformeerde Partij (SGP)

De SGP is een behoudende christelijke (reformatorische) partij aan de rechterkant van het politieke spectrum, die strikt volgens Bijbelse normen politiek wil bedrijven. Politiek leider van de SGP is Chris Stoffer i. De partij werd opgericht op 24 april 1918 en is daarmee de oudste nog bestaande partij van Nederland.

2.

Meer over...