32340 NL - ongeclassificeerd
Subsidieregelingen duurzame energieproductie (MEP en SDE)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Subsidieregelingen duurzame energieproductie (MEP en SDE)

2.

Documenten

(3 stuks)

2 25 maart 2010, brief, nr. 1     KST139835A
Terugblik 2010 op Subsidieregeling Milieukwaliteit Elektriciteitsproductie (MEP)' - Subsidieregelingen duurzame energieproductie (MEP en SDE); Brief Algemene Rekenkamer bij het rapport 'Subsidieregelingen duurzame energieproductie (MEP en SDE)
 
2 25 maart 2010, rapport Algemene Rekenkamer, nr. 2     KST139835B
Terugblik 2010 op Subsidieregeling Milieukwaliteit Elektriciteitsproductie (MEP)' - Subsidieregelingen duurzame energieproductie (MEP en SDE); Rapport 'Subsidieregelingen duurzame energieproductie (MEP en SDE)
 
2 17 mei 2010, lijst van vragen en antwoorden, nr. 3     KST323403
Lijst van vragen en antwoorden over het rapport “Subsidieregelingen duurzame energieproductie (MEP en SDE); Terugblik 2010 op Subsidieregeling “Milieukwaliteit Elektriciteitsproductie (MEP)†van de Algemene Rekenkamer
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.