29270 NL - ongeclassificeerd
Reclasseringsbeleid

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Reclasseringsbeleid

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 42 moties ingediend.

3.

Documenten

(325 stuks)

2 21 oktober 2003, brief, nr. 1     KST71268
Brief minister
publicatie: 3 november 2003
 
2 13 april 2004, brief, nr. 2     KST75821
Brief minister over onder meer de resultaten van het overleg met de zittende magistratuur, het OM en de dienst justitiële inrichtingen
publicatie: 23 april 2004
 
2 1 juni 2004, brief, nr. 3     KST77112
Brief minister over de laatste stand van zaken met betrekking tot de reclassering
publicatie: 15 juni 2004
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.