30022 NL - wijziging reglement van orde Kamer
Wijziging van het Reglement van Orde van de Tweede Kamer (debat met formateur over en hoorzittingen met kandidaat-bewindslieden)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Voorstel van het lid Halsema tot wijziging van artikel 139a van het Reglement van Orde

2.

Documenten

(5 stuks)

2 9 maart 2005, geleidende brief, nr. 1     KST84832
Geleidende brief bij voorstel tot wijziging van artikel 139a van het Reglement van Orde
publicatie: 16 maart 2005
 
2 9 maart 2005, voorstel, nr. 2     KST84833
Voorstel tot wijziging van artikel 139a van het Reglement van Orde
publicatie: 16 maart 2005
 
2 27 april 2005, verslag, nr. 3     KST86348
Verslag
publicatie: 9 mei 2005
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.