26991 NL - beleidsdossier
Voedselveiligheid

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Voedselveiligheid

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 171 moties ingediend.

3.

Documenten

(1007 stuks)

2 11 februari 2000, brief, nr. 1     KST43768
Brief minister en staatssecretaris bij aanbieding rapport 'Voedselveiligheid, waar borgen en waar zorgen; onderzoek naar waarborgen voedselveiligheid'
 
2 14 februari 2000, brief, nr. 2     KST43808
Brief staatssecretaris
 
2 18 februari 2000, brief, nr. 3     KST43957
Brief staatssecretaris over de invoer van bietenpulp die mogelijk hoge gehalten aan fluoriden bevatten en de uit voorzorg genomen maatregelen
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.