26991 - Voedselveiligheid - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 9 december 2019
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

 

1.

Volledige titel

Voedselveiligheid

 

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 170 moties ingediend.

3.

Documenten

(899 stuks)

2 11†februari†2000, brief, nr. 1     KST43768
Brief minister en staatssecretaris bij aanbieding rapport 'Voedselveiligheid, waar borgen en waar zorgen; onderzoek naar waarborgen voedselveiligheid'
 
2 14†februari†2000, brief, nr. 2     KST43808
Brief staatssecretaris
 
2 18†februari†2000, brief, nr. 3     KST43957
Brief staatssecretaris over de invoer van bietenpulp die mogelijk hoge gehalten aan fluoriden bevatten en de uit voorzorg genomen maatregelen
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.