Symposium Klantgericht OV met Lia Roefs, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 27 mei 2010 15:40
plaats Utrecht
locatie Spoorwegmuseum, Maliebaanstation Toon locatie
aanwezigen R.L. (Ruud) Vreeman i, J. (Jeltje) van Nieuwenhoven i, C.W.J.M. (Lia) Roefs i, M.H.H. (Marijke) van Haaren e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA) i

Op donderdag 27 mei neemt Tweede Kamerlid Lia Roefs als panellid deel aan een symposium van OPC over het organiseren van klantgericht OV.

Op het symposium wordt de uitkomst gepresenteerd van het onderzoek dat OPC naar dit thema doet in 2010. Daarnaast zijn er workshops over verschillende aspecten van inspraak en klantgerichtheid in het openbaar vervoer. Het symposium duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Het debat met Lia Roefs begint om 15.40 uur.

Programma

13.00 uur Inloop

13.30 uur Opening

13.40 uur Workshops: 'Hoe verder zonder OPC?', 'Inspraak op Regiotaxi' en 'Visie op consumenteninspraak'

15.00 uur Pauze

15.15 uu r Interview met Ruud Vreeman (Raad V&W) door Marijke van Haaren (voorzitter OPC)

15.30 uur Aanbieding onderzoeksrapport ‘Organiseren van klantgericht OV’ aan OV-autoriteiten door Rudy Schoonveld (bestuurslid OPC)

15.40 uur Paneldiscussie ‘Hoe organiseren we klantgericht OV?’ n.a.v. onderzoek met Lia Roefs (Tweede-kamerlid PvdA), Michael van der Vlis (ROVER), Ruud Vreeman (Raad V&W) en enkele nog te bevestigen gasten. Discussieleider: Jeltje van Nieuwenhoven , OV-ambassadeur

16.00 uur Afsluiting door Marijke van Haaren

17.00 uur Borrel

Voor meer informatie, zie de website van OPC.


1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij i (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond i (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie i (CDU). De PvdA trok samen met GroenLinks op en deed met een gezamenlijke lijst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i. Frans Timmermans i leidt de gezamenlijke fractie i in de Tweede Kamer.

De fractie GroenLinks-PvdA behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 25 zetels. Dat zijn 8 zetels meer dan GroenLinks (8) en PvdA (9) opgeteld bij de verkiezingen in 2021. De partij behaalde in 2023 zeven zetels in de Eerste Kamer i en vormt samen met GroenLinks een gezamenlijke fractie i in de Eerste Kamer van 14 zetels. Er zitten vier leden namens de PvdA in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...