Brief staatssecretaris - Situatie bij het CTSV

Deze brief is onder nr. 2 toegevoegd aan dossier 24653 - Situatie bij het CTSV.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Situatie bij het CTSV; Brief staatssecretaris  
Document­datum 19-03-1996
Publicatie­datum 12-03-2009
Nummer KST13480
Kenmerk 24653, nr. 2
Van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW)
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 1995–1996

24 653

Situatie bij het CTSV

Nr. 2

BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

’s-Gravenhage, 19 maart 1996

In mijn brief van 12 maart jl. (24 653, nr. 1) heb ik u bericht dat ik die dag het advies van prof. mr. M. G. Rood over het conflict bij het College van toezicht sociale verzekeringen had ontvangen. Ik gaf toen aan dat ik het advies eerst met de bestuursleden van het College wilde bespreken om vervolgens na bespreking in de Ministerraad te bepalen welke conclusies moeten worden getrokken. Ten slotte schreef ik u dat ik de Kamer zo spoedig mogelijk zou informeren.

Ik heb inmiddels de nodige gesprekken gevoerd en beoog een en ander voortvarend af te ronden. Gelet op de noodzakelijke prudentie en zorgvuldigheid heb ik nog enige tijd nodig om tot definitieve oordeelsvorming te komen. Uiteraard zal ik de Kamer zo snel als mogelijk informeren over mijn conclusies en de te nemen stappen. Ik ben desgewenst beschikbaar om de leden van de vaste commissie voor SZW vertrouwelijk op de hoogte te brengen van de stand van zaken.

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, R. L. O. Linschoten

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.