Besluitpunt "Geselecteerde Uitvoeringsorganisaties voor Dag van de Publieke / Dienstverlening op 23 juni 2022 - Verzoek om deelname door leden aan rondetafelgesprekken en gespreksrondes"

commissie Tweede Kamercommissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)
vergadering 2022-05-20
volgnummer 43
 

Zaak:

 

Voorstel:

Ter bespreking de vraag of en zo ja welke leden van de commissie VWS zich willen aanmelden voor deelname aan het programma van de Dag van de

Publieke Dienstverlening op 23 juni a.s.

Noot:

  • In de brief wordt specifiek aan leden van de commissies BiZa, DiZa, JV, SZW, OCW, VWS, FinanciĆ«n, EZK en IW gevraagd zich aan te melden voor de diverse onderdelen van het programma (uiterlijk 7 juni 2022).
  • Er worden voor het evenement in de Kamer onder andere openbare rondetafelgesprekken en informele gespreksrondes georganiseerd.

Tijdens de openbare rondetafelgesprekken, die in drie commissiezalen simultaan georganiseerd worden, kunnen Kamerleden met meerdere uitvoeringsorganisaties in gesprek gaan.

  • Aansluitend op de rondetafelgesprekken zullen in diverse commissiezalen gespreksrondes plaatsvinden waarbij Kamerleden in gesprek gaan met uitvoerders (mensen van de werkvloer) van geselecteerde uitvoeringsorganisaties, beleidsambtenaren van de ministeries en in kleine groepjes van circa zes mensen. Deze gesprekken hebben een informeel en besloten karakter.