Food for the Future: Accelerating the Protein Transition, Brussel - Hoofdinhoud
© Kevin Bergenhenegouwen
datum | 29 januari 2020 |
---|---|
plaats | Brussel, België |
organisatie | Directoraat-generaal Onderzoek en Innovatie (RTD) i |
Meeting the globally growing demand for high-quality, protein-rich foods, that satisfy the need of a growing world population while considering environmental sustainability, adapted land-use practices and food security is a unique challenge.
Food for the Future: Accelerating the Protein Transition
a one-day interactive conference will bring together researchers, policymakers and industry experts to:
-
•Showcase the PROTEIN2FOOD project results
-
•Discuss the highlights and barriers of transitioning towards high-quality, protein-rich plant-based foods
-
•Examine the policy implications for the future of protein-rich crops in Europe
Dit directoraat-generaal i is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het Europese onderzoek- en innovatiebeleid. Het concurrentievermogen, de groei en de werkgelegenheid in Europa moeten worden verbeterd.
Dit DG valt onder verantwoordelijkheid van de Eurocommissaris voor Innovatie, onderzoek, cultuur en jeugd i.