Geleidende brief - Gele kaart bij kleine overtreding. De geregistreerde waarschuwing als voorportaal van de boete

Deze geleidende brief i is onder nr. 1 toegevoegd aan dossier 33069 - Gele kaart bij kleine overtreding. De geregistreerde waarschuwing als voorportaal van de boete.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Gele kaart bij kleine overtreding. De geregistreerde waarschuwing als voorportaal van de boete; Geleidende brief; Geleidende brief
Document­datum 31-10-2011
Publicatie­datum 31-10-2011
Nummer KST330691
Kenmerk 33069, nr. 1
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2011–2012

33 069

Gele kaart bij kleine overtreding De geregistreerde waarschuwing als voorportaal van de boete

Nr. 1

GELEIDENDE BRIEF

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 28 oktober 2011

Hierbij bieden wij u de initiatiefnota «Gele kaart bij kleine overtreding; de geregistreerde waarschuwing als voorportaal van de boete» aan.

Recourt Berndsen


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.