‘EP-voorzitter had deze Jodenhaat nóóit mogen tolereren’ - Studio SGP Brussel

Met dank overgenomen van Staatkundig-Gereformeerde Partij (SGP) i, gepubliceerd op vrijdag 22 maart 2024, 14:30.

Een Zweeds Europarlementslid maakte recent een gruwelijk gebaar waarmee ze dodelijk geweld tegen Israëli's verheerlijkt. De EP-voorzitter liet dit ongestraft passeren. Het is één van de vele voorbeelden van publiekelijke en pure Jodenhaat. Bert-Jan Ruissen (SGP-Europarlementslid) en Leonard Ornstein (Journalist en schrijver) praten bij Studio SGP Brussel over het toegenomen antisemitisme en de oorlog in Gaza en Israël.

De opgeheven rode hand verwijst naar de gruwelijke slachting van twee Israëli's in het jaar 2000. Eén van de Palestijnse daders toonde na de slachtpartij in triomf zijn bebloede handen. Meer lezen hierover kan via: https://blogs.timesofisrael.com/what-the-red-hands-on-the-ceasefire-pins-mean-to-many-of-us-who-love-israel/

De reactie van SGP-Europarlementariër Bert-Jan Ruissen is duidelijk: "De voorzitter had dit nóóit mogen laten gebeuren!" Welkom bij deze nieuwe aflevering van Studio SGP Brussel onder leiding van Hélène Selderhuis.

Waardeert u deze video? Doe dan een duimpje omhoog onder deze video, laat een reactie achter en abonneer op ons kanaal om niets te hoeven missen. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van al onze nieuwe video's? Druk dan op het belletje om een melding te krijgen als we een video plaatsen.

Wilt u meer van ons zien? Neem dan ook eens een kijkje op onze andere (social media) pagina's:

Instagram: https://www.instagram.com/sgpnieuws

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pg/SGPnieuws

Twitter: https://twitter.com/SGPnieuws

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sgpnieuws/

YouTube: https://www.youtube.com/sgpnieuws

WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaDLxdM7z4kfdsHvfS2K

Website: https://www.sgp.nl