Campagneupdate Week 44

Met dank overgenomen van Het Juiste Antwoord (JA21) i, gepubliceerd op dinsdag 7 november 2023.

De JA21-Campagnetour ging naar Zaandam

Zaterdag was er een gezellig JA21 event in Zaandam. Joost en Annabel zijn in gesprek gegaan met geïnteresseerde kiezers over asiel, veiligheid en koopkracht. Ook de regionale kandidaten waren natuurlijk van de partij.

De komende weken komen we nog naar Amersfoort en Rotterdam. Wilt u naar onze events komen? Schrijf je dan nu in.

CIDI-debat

Het CIDI organiseerde een verkiezingsdebat over het Midden-Oosten. Een thema wat door de terroristische aanval van Hamas op Israël zeer actueel is. De spanningen zijn ook in Nederland voelbaar. JA21 staat volledig achter Israël en haar recht op zelfverdediging. Annabel deed mee aan het debat en maakte duidelijk dat JA21 altijd staat voor de vrijheid en veiligheid van Joden, hier en in Israël. Kijk hier het fragment terug. Het verhaal van JA21 kon veruit op de meeste steun rekenen van de kijkers van het CIDI-debat. JA21 blijft zich onverminderd hard inzetten voor de Joodse gemeenschap.

Joost komt naar Goes en JONG21xJA21 borrelt in Den Haag

De provinciale fracties organiseren politieke café’s en leuke activiteiten. Sluit een keer aan bij een gezellige flyeractie of kom naar één van onze borrels. Woensdag gaat Joost naar Goes, waar onze Zeeuwse fractievoorzitter samen met zijn fractiegenoten en vrijwilligers een politiek café heeft georganiseerd. Vrijdagavond is er een pre-verkiezingsborrel van JONG21 in Den Haag. Meld je nu aan en kom gezellig langs!

JA21 in de media

Komende week is JA21 weer veel te zien en te horen op de televisie en de radio. Maandag om 21:30 uur zit Joost Eerdmans in Nieuwsuur. Dinsdagmorgen gaat Joost naar Goedemorgen Nederland tussen 07:00 en 09:00 uur en dinsdagavond om 22:15 uur zitten Joost en Annabel samen in de Hofkar. Woensdag zijn we te horen op de radio bij Sven op 1 om 11:30 uur. Kijkt u ook?

Webshop

Wil je nog een banner aan je hek hangen of een JA21-vlag? Ga dan snel naar onze webshop.

Doe mee als vrijwilliger!

Campagne voeren is enorm leuk om te doen. Heb jij ook zin om JA21 te helpen en met gelijkgestemden posters te plakken, flyers uit te lopen of sandwichborden te plaatsen? Meld u dan nu aan bij onze vrijwilligerscoördinator Youri Festen, dan voegt hij je toe aan de vrijwilligers-appgroep van uw regio.

Help onze zichtbaarheid vergroten op social media

Onze social media zijn een belangrijk onderdeel van de onlinecampagne. Helpt u mee ons bereik te vergroten door onze berichten te liken, te delen en te reposten? Alvast bedankt!

Klik hier om naar het nieuwsoverzicht te gaan