Stemmingen Wijziging van de Wet kinderopvang in verband met een structurele regeling voor meertalige dagopvang

1.

Kerngegevens

Officiële titel Stemmingen Wijziging van de Wet kinderopvang in verband met een structurele regeling voor meertalige dagopvang
Document­datum 24-10-2023
Publicatie­datum 24-10-2023
Nummer HTK20232024-16-7
Kenmerk 36393; 36393;9
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Aan de orde zijn de stemmingen in verband met het wetsvoorstel Wijziging van de Wet kinderopvang in verband met een structurele regeling voor meertalige dagopvang (36393).

(Zie wetgevingsoverleg van 16 oktober 2023.)

In stemming komt het amendement-Van den Hil/Palland (stuk nr. 9) tot het toevoegen van een onderdeel D.

De voorzitter:

Ik constateer dat de leden van de fracties van de SP, GroenLinks, Volt, DENK, Fractie Den Haan, de PvdA, de PvdD, Lid Gündogan, D66, Lid Omtzigt, de ChristenUnie, de VVD, de SGP, het CDA, JA21, Groep Van Haga, de PVV, FVD en BBB voor dit amendement hebben gestemd, zodat het is aangenomen.

Het is heel fijn dat u nu stiller bent. Dank aan degene die dat voorstelde.

In stemming komt het wetsvoorstel, zoals op onderdelen gewijzigd door de aanneming van het amendement-Van den Hil/Palland (stuk nr. 9).

De voorzitter:

Ik constateer dat de leden van de fracties van de SP, GroenLinks, Volt, DENK, Fractie Den Haan, de PvdA, de PvdD, Lid Gündogan, d66, Lid Omtzigt, de ChristenUnie, de VVD, de SGP, het CDA, JA21, Groep Van Haga en BbB voor dit wetsvoorstel hebben gestemd en de leden van de fracties van de PVV en FVD ertegen, zodat het is aangenomen.

 
 

Stemmingen Wijziging van de Wet kinderopvang in verband met een structurele regeling voor meertalige

24 oktober 2023

 

Tweede Kamer

dagopvang

TK 16

16-7-1


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.