36447 NL - wetsvoorstel
Wet onbemande luchtvaart BES

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 16 oktober 2023 ingediend door de minister van Infrastructuur en Waterstaat, Harbers i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het wenselijk is dat de Luchtvaartwet BES wordt aangepast om een regelgevingskader te introduceren waardoor er handhaafbaar, veilig en verantwoord met onbemande luchtvaartuigen gevlogen kan worden op de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

1.

Volledige titel

Wijziging van de Luchtvaartwet BES in verband met het introduceren van een passend regelgevingskader voor vluchten met onbemande luchtvaartuigen in de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (Wet onbemande luchtvaart BES)

2.

Documenten

(17 stuks)

2 16 oktober 2023, koninklijke boodschap, nr. 1    
Koninklijke boodschap
 
2 16 oktober 2023, koninklijke boodschap, nr. 1     KST364471
Koninklijke boodschap
 
2 16 oktober 2023, voorstel van wet, nr. 2    
Voorstel van wet
 
2 16 oktober 2023, voorstel van wet, nr. 2     KST364472
Voorstel van wet
 
2 16 oktober 2023, memorie van toelichting, nr. 3     KST364473
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.