36444 NL - wetsvoorstel
Verzamelwet gegevensverwerking VWS I

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 10 oktober 2023 ingediend door de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Kuipers i.

 

Dit voorstel is gebaseerd op de overweging, dat het noodzakelijk is om grondslagen ten behoeve van gegevensverwerking op het terrein van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op te nemen dan wel aan te scherpen en voorts om het inzagerecht te verduidelijken.

1.

Volledige titel

Wijziging van een aantal wetten op het terrein van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om de grondslagen voor gegevensverwerkingen te verstevigen (Verzamelwet gegevensverwerking VWS I)

2.

Documenten

(16 stuks)

2 10 oktober 2023, koninklijke boodschap, nr. 1     KST364441
Koninklijke boodschap
 
2 10 oktober 2023, voorstel van wet, nr. 2     KST364442
Voorstel van wet
 
2 10 oktober 2023, memorie van toelichting, nr. 3     KST364443
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van Internetconsultatiedocumenten en reacties, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Bent u een bestaande gebruiker kunt u inloggen. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.