Verlenen spreektijd commissie JenV inzake 36222 - Wijziging van het Wetboek van Strafrecht en andere wetten in verband met de modernisering van de strafbaarstelling van verschillende vormen van seksueel grensoverschrijdend gedrag (Wet seksuele misdrijven)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verlenen spreektijd commissie JenV inzake 36222
Document­datum 25-05-2023
Publicatie­datum 25-05-2023
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

Aan de commissie Justitie en Veiligheid

t.a.v. mevrouw H. Kat

Den Haag, 25 mei 2023

Geachte mevrouw Kat,

Het Presidium heeft kennis genomen van uw brief d.d. 10 mei 2023 waarin u verzoekt spreektijd te verlenen aan de leden Van der Werf (D66) en Mutluer (PvdA) - uit hoofde van hun rapporteurschap - tijdens de eerste termijn van de plenaire behandeling van de wet seksuele misdrijven (36222).

Vooruitlopend op de uitkomsten van de evaluatie van de rapporteurschappen en de wijze waarop rapporteurs een meer prominente rol kunnen gaan spelen, heeft het Presidium in de vergadering van 24 mei 2023 ingestemd met uw verzoek de rapporteurs maximaal vier minuten spreektijd te verlenen per persoon bij aanvang van de plenaire behandeling van het wetsvoorstel.

Met vriendelijke groet,

Namens het Presidium

Vera Bergkamp


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.