Populariteit BBB stijgt tot grote hoogte

Met dank overgenomen van BoerBurgerBeweging (BBB) i, Tweede Kamerfractie BoerBurgerBeweging (BBB) i, gepubliceerd op donderdag 15 september 2022.

De eerste dag van de ATH/GTH-beurs is achter de rug. Onder prima weersomstandigheden vonden duizenden bezoekers hun weg over het imposante expositieterrein met veel blinkend staal van machines voor de landbouw en groentechniek. Ook BBB is van de partij! De stand is makkelijk te vinden, want er toornen drie grote heliumballonnen boven de BBB-tent (4.20 - veld C).

Op de stand wordt u verwelkomd door aspirant-kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen van 15 maart 2023. Uit iedere provincie zijn kandidaten aanwezig om te luisteren naar hetgeen u bezighoudt in uw provincie. Uiteraard kunt u op de stand ook BBB-fanartikelen kopen en u kunt u mening kwijt via de BoerBurgerBabbelbox. Hoe denkt u dat BBB Nederland BoerBurgerBeter kan maken? Laat uw stem horen!

Maak gebruik van uw gratis toegangsbewijs voor ATH/GTH beurs

Leden van BBB hebben GRATIS entree tot deze toonaangevende vakbeurs. Maak gebruik van de code die u via E-Mail op 31 augustus en 12 september jl. heeft ontvangen.

Graag tot ziens op de stand van BBB: DE STEM VAN EN VOOR HET PLATTELAND