Aankondiging derde congresdag 10 september

Met dank overgenomen van Jonge Socialisten in de PvdA (JS) i, gepubliceerd op donderdag 1 september 2022.

Enige tijd geleden hebben jullie een mail ontvangen met daarin de aankondiging over de dag waarop we - het nog niet afgelopen - voorjaarscongres van 18 en 19 juni gaan voortzetten. Deze congresdag worden een internationaal secretaris en een beroepscommissie lid gekozen zullen worden en waar we actuele voorstellen zullen behandelen. Overigens wordt ook de financiële status van de vereniging gepresenteerd. In deze mail vind je een informatieve brief waarin de te bespreken financiële status wordt uitgelegd. Mocht je naar aanleiding van die brief nog vragen hebben dan kun je daarvoor terecht bij onze penningmeester Bert.

Het is mogelijk voor de voortzetting van het congres om actuele voorstellen in te dienen die betrekking hebben over de periode vanaf 19 juni tot en met 10 september 9:00. De deadline voor de actuele voorstellen is dan ook 10 september 9:00 en kunnen worden gemaild naar presidium@js.nl

De derde dag van het voorjaarscongres 2022 zal plaatsvinden op 10 september, volgende week zaterdag. Vanaf 12:30 zijn jullie van harte welkom bij ‘De Lommerd’ aan de Spijkerstraat 185a in Arnhem. De inloop is van 12:30 tot 13:00. Om 13:00 gaan we gelijk van start.

Brief Penningmeester