WGK014451NL - Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB)
Warenwetbesluit toegankelijkheidsvoorschriften 2024
Pre-dossier

 

Met de Europese toegankelijkheidsrichtlijn (2019/882) worden eisen gesteld aan bepaalde producten en diensten met betrekking tot de toegankelijkheid van die producten en diensten voor mensen met een handicap. Dit Warenwetbesluit regelt de toegankelijkheidseisen voor producten. Er worden voor bepaalde categorieën producten eisen gesteld aan fabrikanten en importeurs inzake de toegankelijkheid van de producten die zij op de markt brengen.

Inhoudsopgave

  1. Volledige titel
  2. Disclaimer

1.

Volledige titel

Besluit, houdende regels inzake de toegankelijkheid van producten in verband met de implementatie van Richtlijn (EU) 2019/882 van het Europees Parlement en de Raad van 17 april 2019 inzake toegankelijkheidsvoorschriften voor producten en diensten (PbEU 2019, L 151) (Warenwetbesluit toegankelijkheidsvoorschriften 2024)

 

2.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld en wordt zo nodig iedere 1 à 2 uur geactualiseerd. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.