Bouw mee aan een toekomst voor boeren!

Met dank overgenomen van Forum voor Democratie (FVD) i, gepubliceerd op zaterdag 25 juni 2022, 9:21.

De toekomst van de Nederlandse agrarische sector hangt aan een zijden draadje. Met stikstofregels maakt het kabinet boeren het werken onmogelijk. Landonteigening dreigt voor velen. Familiebedrijven staan op omvallen. En dat terwijl boeren van onschatbare waarde zijn voor Nederland.

Nederlandse boeren leveren landbouwproducten van topkwaliteit. Ze garanderen onze onafhankelijke voedselvoorziening en zijn belangrijk voor de export. Daarnaast zijn ze het toonbeeld van Nederlandse innovatie en ondernemerschap.

Maar we zouden boeren tekort doen als we alleen stilstaan bij de economische waarde die ze vertegenwoordigen. Het zijn namelijk ook de agrariërs die zorgen voor het karakteristieke Nederlandse landschap. Ze staan voor de enige échte binding met onze grond. Ze zijn onderdeel van onze cultuur. Boeren zijn Nederland.

Vanuit die gedachte organiseert Forum voor Democratie op zaterdag 2 juli het Landbouw Congres. Vóór de boer, dóór de boer. Het is de plek om de handen ineen te slaan voor de toekomst van de sector.

Datum: zaterdag 2 juli

Tijd: 13:00 uur

Locatie: Haarstraat 47, Tuil

Toegang: gratis

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu

► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL

► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie

► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/