Oproep kandidaten (M/V) Penningmeester Hoofdbestuur

Met dank overgenomen van 50PLUS i, gepubliceerd op vrijdag 23 juli 2021.

Het hoofdbestuur (HB) van 50PLUS bestaat uit 7 personen en is belast met de dagelijkse leiding van 50PLUS en de uitvoering van de besluiten van de Algemene Vergadering. Door onvoorziene omstandigheden is de positie van Penningmeester (M/V) vacant. Tot het moment van benoeming van de nieuwe penningmeester neemt een collega-Hoofdbestuurslid deze verantwoordelijkheid waar.

Leden van 50PLUS die op 16 oktober 2021 langer dan één jaar lid zijn van de vereniging kunnen solliciteren op deze vacature. De uiterste (reglementaire) datum om te reageren is

6 augustus 2021. De benoeming geschiedt op voordracht van het HB door de Algemene Vergadering tijdens de najaarsvergadering in Den Bosch op 16 oktober 2021.

Het gewenste functieprofiel gaat hierbij (klik hier)

Kandidaten (M/V) die menen aan het gewenste functieprofiel te voldoen, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren - a.u.b. uitsluitend langs elektronische weg - door het zenden van hun kandidatuur per email, vergezeld door een motivatiebrief en een CV (beide in pdf-formaat) naar de volgende mailbox: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.