35643 NL - wetsvoorstel
Verzamelwet LNV 20..

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 23 november 2020 ingediend door de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Schouten i.

 

Dit wetsvoorstel heeft als doel diverse wetten op het terrein van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit aan te passen. Het gaat daarbij om het herstel van onjuiste verwijzingen en gebreken en om het intrekken van een uitgewerkte wet. Het betreft de volgende wetten: 1. Algemene wet bestuursrecht 2. Omgevingswet 3. Plantgezondheidswet 4. Wet dieren 5. Wet milieubeheer 6. Wet natuurbescherming 7. Wet op de economische delicten 8. Wet rechtskracht Structuurschema groene ruimte 9. Wet wapens en munitie Deze wet wordt aangehaald als: Verzamelwet LNV, met vermelding van het jaartal van het Staatsblad waarin zij wordt geplaatst.

1.

Volledige titel

Herstel van wetstechnische gebreken en leemten alsmede aanbrenging van andere wijzigingen van ondergeschikte aard in diverse wetsbepalingen op het terrein van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (Verzamelwet LNV 20..)

2.

Documenten

(13 stuks)

2 20 november 2020, koninklijke boodschap, nr. 1     KST356431
Koninklijke boodschap
 
2 20 november 2020, voorstel van wet, nr. 2     KST356432
Voorstel van wet
 
2 20 november 2020, memorie van toelichting, nr. 3     KST356433
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.