Meld je aan voor de ROOD Ledenvergadering!

Met dank overgenomen van ROOD, Jong in de SP (ROOD) i, gepubliceerd op donderdag 5 november 2020.

Op zondag 22 november aanstaande houdt ROOD, jong in de SP haar tweede (digitale) ledenbijeenkomst van 2020. Op deze dag blikken we terug op 2019, vooruit op 2021, kiezen we een aanvulling van het huidige bestuur, en een voorzitter. 8 november komt het verslag van de kandidatencommissie online op ROOD intern.

Naast het kiezen van een aanvulling op het bestuur en een voorzitter, blikken we vooruit op 2021, en kijken we nog even terug naar 2019. Het bestuur presenteert op deze ledenvergadering hun Jaarplan voor 2021, en de begroting voor 2021. Bij de vorige ledenvergadering is het Jaarverslag 2019 niet aangenomen, en zijn we niet toegekomen aan het instemmen van het financieel jaarverslag 2019. Deze behandelen we dus ook deze ledenvergadering. Alle stukken staan inmiddels op ROOD-intern. Je hebt tot uiterlijk 8 november om wijzigingsvoorstellen en moties in te dienen. Dus, mist er iets in het jaarplan of staat er iets verkeerd in het jaarverslag? Stuur dan vooral een wijzigingsvoorstel op zodat we daar tijdens de ALV over kunnen stemmen. Dit doe je door je motie, danwel wijzigingsvoorstel te mailen naar rood@sp.nl.

Zondag 22 november wordt een belangrijke dag. Natuurlijk hopen we dat ook jij aanwezig zal zijn! Vergeet je niet hier aan te melden voor de ledenvergadering. Alle stukken zullen ruim voor de ledenvergadering te vinden zijn op SP-net, zodat iedereen de tijd heeft het ze te bekijken.

Mocht je nog vragen hebben over de ledenvergadering, aarzel dan niet om ons te mailen of te bellen (rood@sp.nl / (088) 243 55 57).