35614 NL - wetsvoorstel
Toepassing onderzoeksbevoegdheden Rekenkamer tav instellingen onder beheer bij stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 30 oktober 2020 ingediend door de minister van Financiën, Hoekstra i.

 

Dit wetsvoorstel regelt de vertrouwelijke omgang met koersgevoelige informatie als de Algemene Rekenkamer onderzoek doet naar de staatsdeelnemingen die worden beheerd door de Stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen.

1.

Volledige titel

Wijziging van de Wet stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen in verband met de toepassing van de onderzoeksbevoegdheden van de Algemene Rekenkamer ten aanzien van de financiële instellingen onder beheer bij de stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen

2.

Documenten

(13 stuks)

2 29 oktober 2020, koninklijke boodschap, nr. 1     KST356141
Koninklijke boodschap
 
2 29 oktober 2020, voorstel van wet, nr. 2     KST356142
Voorstel van wet
 
2 29 oktober 2020, memorie van toelichting, nr. 3     KST356143
Memorie van toelichting
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.