Verzoek van de leden Terpstra (CDA) en Koerhuis (VVD) om het AO Bouwen om te zetten naar een notaoverleg, zodat er meteen moties kunnen worden ingediend en er geen VAO hoeft plaats te vinden

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek van de leden Terpstra (CDA) en Koerhuis (VVD) om het AO Bouwen om te zetten naar een notaoverleg, zodat er meteen moties kunnen worden ingediend en er geen VAO hoeft plaats te vinden
Document­datum 28-10-2020
Publicatie­datum 28-10-2020
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Onderwerp: AO Bouwen naar Notaoverleg

>

> Goedemorgen Charles, >

> Hopelijk een fijn reces gehad? >

> Graag zou ik, mede namens Daniel Koerhuis (VVD), het verzoek doen om het AO Bouwen om te zetten naar een notaoverleg. Dan kunnen er direct moties worden ingediend en dit scheelt weer een VAO in de planning.

>

> Wat is hiervoor de juiste procedure aanpak? Is dit iets om te bespreken bij aankomende PV? Of is het starten van een emailprocedure de juiste manier?

>

> Hoor graag! >

> Hartelijke groet, >

> Julius Terpstra


 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.