Kandidaten voor het Dagelijks Bestuur bekend

Met dank overgenomen van Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) i, gepubliceerd op donderdag 22 oktober 2020.

Tijdens haar vergadering van 21 oktober heeft het Algemeen Bestuur van het CDJA besloten 4 kandidaten voor verschillende functies binnen het Dagelijks Bestuur door te geleiden naar de ALV van 21 november.

Stefan Ruiter wordt enkelvoudig voorgedragen voor de functie Secretaris en volgt daarmee Abel van de Sluis op, die na 1,5 jaar afscheid neemt van het bestuur. Veerle Bens is voorgedragen als opvolger van Mettina Bleker voor de functie Ledenwerving & Activiteiten. Stefan en Veerle zijn beide voorgedragen voor een periode van een jaar.

Jeltje Straatman, bestuurslid Persvoorlichting & Politieke Campagne, en Niels Honkoop, bestuurslid Politiek & Internationaal, zijn beide voorgedragen voor een nieuwe termijn van een half jaar.

Tenslotte is Limmy Yusuf verkiesbaar voor de functie van vrijgekozen AB’er. Zij zal verkozen worden voor een periode van twee jaar.

Stemming over de verschillende kandidaten vindt plaats tijdens het online najaarscongres, waarvoor je je kan aanmelden via deze link.

De sollicitatiebrieven van de kandidaat-bestuursleden zijn terug te lezen in de congresbundel die binnenkort hier te downloaden is.