GroenLinks maakt zich met online campaigners op voor de grootste online campagne van Nederland

Met dank overgenomen van GroenLinks (GL) i, gepubliceerd op dinsdag 6 oktober 2020.

Over ruim 5 maanden zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Daarom start GroenLinks vandaag met het werven van een grote groep online campaigners, die de grootste online campagne in Nederland op gaan zetten.

Als online campaigner ga je online in gesprek en draag je het geluid van GroenLinks uit: voor schone energie, meer natuur, minder plastic en meer treinen. Voor hogere lonen, betaalbare woningen, gratis kinderopvang en goede zorg. Tegen rechtse politiek, de macht van grote bedrijven en populisten.

Juist nu, in tijden van crisis, moeten we het gesprek met elkaar aan blijven gaan. Niet alleen langs de deuren, maar ook online. GroenLinks heeft de plannen om Nederland menselijker, groener en eerlijker te maken. En dat moeten zoveel mogelijk mensen weten.

Het is onze missie om voor de verkiezingen van 17 maart de grootste online campagne ooit in Nederland op te zetten. Een beweging die z’n gelijke niet kent en waarmee we GroenLinks groter dan ooit gaan maken.

Meer weten?

Hier vind je alle veelgestelde vragen over online campaigners.

doe mee

Meld je nu aan als online campaigner

De verkiezingen op 17 maart 2021 kunnen een keerpunt worden voor Nederland. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Kom daarom vandaag nog in actie en sluit je aan als online campaigner. Samen met jouw appteam zorg je ervoor dat niemand om ons heen kan.

Persoonsgegevens

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoonnummer (06)

Ja, ik heb ook interesse om aanvoerder van een appteam te worden

Ja, houd me via de mail op de hoogte van GroenLinks en Jesse Klaver

Ja, ik ga ermee akkoord dat ik met mijn telefoonnummer wordt toegevoegd aan een appteam met tien andere online campaigners *

*verplicht

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.

Meld je nu aan 🚀

Deel dit op social media

Deel op social media

Deel op social media

Deel op social media

Deel op social media